OMEGA - Надуваем ДВУМЕСТЕН каяк K-450 Standard Air Deck с размери 450x100cm, Товароносимост: 250 кг, Цвят: светло сив

OMEGA - Надуваем ДВУМЕСТЕН каяк K-450 Standard Air Deck с размери 450x100cm, Товароносимост: 250 кг, Цвят: светло сив

Практични и удобни, лесни за транспортиране, сглобяване и съхранение.
Този каяк е с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За подробни технически характеристики на тази лодка натиснете полето "СПЕЦИФИКАЦИЯ"!Символи:

AD - (Air Deck) - надуваемо дъно с помпа за високо налягане Надуваемият каяк OMEGA K-450 Air Deck е изключително практичен и удобен, лесен за транспортиране и сглобяване. Това е пълноразмерен надуваем каяк, с капацитет и вместимост за 2 души, а при желание и необходимост има възможност за поставяне на електрически (тролинг) мотор (опция ако бъде монтирано специално оборудване). Направен е по най-нова технология от 5 слоен PVC материал (ПВХ - поливинил хлорид), с плътност от 950 gr./m2. и интегрирани камери (винтили) на Украинската фирма "BORIKA". Предлага се с надуваемо твърдо дъно, което се напомпва с помпа за високо налягане. Каякът е идеален за риболов, отдих и почивка. Основните преимущества на каяци като OMEGA K-450 Air Deck  са тяхната класическа форма на корпуса, олекотеност, размери, подходящи за транспорт, както и бърз монтаж и демонтаж на водоема. Устойчиви са на прорези и пробойни. Такива каяци са няколко пъти по-здрави от гумените каяци и са доказали във времето своите качества и предимства. OMEGA K-450 Air Deck  идва с 5-годишна пълна гаранция и е оборудван с всичко необходимо, за да бъде пуснат на вода.
КАЧЕСТВО

Създадени от професионалисти в производството на лодки, Omega Boat съчетават в себе си стремеж към съвършенство, качествени материали и над 15 години опит в производството на лодки и аксесоари за тях. Всички модели надуваеми лодки Omega се произвеждат съгласно високите изисквания на Корабен Регистър Украйна, под сертификат номер MSP 221-4-61-08. Също така лодките на Компанията имат и сертификат за съответствие и чрез Директива ЕС 94/25 на Европейският Съюз - CE BureauVERITAS (France). От края на 2016 г. всички модели лодки с търговска марка Omega имат и нов сертификат за съответствие чрез Директива 2013/53/EU (RCD) на Европейският Съюз - CS Lloyd (Czech Republic).ВИСОКОКАЧЕСТВЕН НАДУВАЕМИ КАЯЦИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Защо само малцина да могат да си позволят лодката, която заслужават?
Философията на Omega, стояща зад успеха на бранда по света, залага на достъпността на продуктите си, но без никакъв компромис с качеството. Богатият опит, непрестанният стремеж към създаване на лодки, наистина носещи единствено ползи за притежателите си и философията, ориентирана изцяло към удовлетвореността на клиента, правят шедьоврите на Оmega един от най-добрите избори при покупка на надуваема лодка. Компанията предлага огромен асортимент модели лодки, различни по дължина, товароносимост, цвят и т.н.
Omega Boat® е украинска марка за висококачествени надуваеми лодки за риболов, спорт и туризъм. Лодките на компанията са изработени от 5 пластов подсилен PVC материал. В зависимост от лодката, материалът е с плътност от 800 до 1100 gr./m2 (квадратен метър), като е устоичив на ултравиолетови лъчи, солена вода, горива, масла и други агресивни външни фактори и влияния. Запазва свойствата си при температури от -30°C до +70°C. Всички лодки са изработени според изисквания на международни стандарти и идват със сертификат за съответствие на CE BureauVERITAS (France), а от края на 2016 г. и според стандартите и изискванията на друга сертифицираща компания - CS Lloyd (Czech Republic).
Всяка предлагана от нас лодка е с допълнителни екстри, които за останалите фирми са въпрос на предлагана опция, но за нас, те са включени в комплекта и са стандарт, който се стремим непрекъснато да усъвършенстваме.
Марката е символ на възможно най-доброто съчетание между технологични новости и умерен бюджет. Надуваемите лодки Omega притежават завидна товароносимост и херметичност. Платовете, с които се произвеждат самите лодки преминават през множество вътрешни тестове, които целят усъвършенстване на компонентите, вследствие на което покритието на самата тъкан позволява да се постигнат изключителни резултати. Благодарение на качества като тези и съвременните покрития на платовете, надуваеми лодки Omega са устойчиви на свиване, както и на външни, климатични или други влияния. Производственият процес на надуваемите лодки Omega гарантира високо ниво на качество. Всеки елемент, детайл или възел от корпуса на всяка лодка постоянно се изпитват в реални условия при всякакви годишни времена и сезони, както и при прилагане на разнородни видове товари. Това от своя страна подчертава превъзходството на бранда по качество, технически показатели, параметри и характеристики, спрямо тези на други подобни марки.
Лодките с логото на Omega са желан и предпочитан избор, тъй като при тях действа постоянно правило за подобряване на надеждността и производителността, както и за качеството на материалите и технологиите, необходими за производството им. Характеризират се с отлична ергономичност, аеродинамика и плаваемост, а гаранцията от 5 години е достатъчно показателна и красноречива за качеството на самите лодки. 
ПРЕПОРЪКИ

* Допустимо (позволено) налягане в лодката: от 0.15 bar до 0.225 bar
* Препоръчително работно налягане: 0.15 bar
* При надуване на лодката, да не се допуска пренапомпване - до твърдост!
* При продължително излагане на слънце, периодично да се проверява налягането, тъй като топлият въздух разширява балона!
* Ако надувате лодката с електрическа помпа, винаги накрая донапомпвайте с оригиналната помпа (4-5 помпи), за да изравните налягането в балона до допустимотимите норми!
* При употреба на лодката в студена вода (през зимата), имайте предвид, че студа намалява налягането в балона и е необходимо да донапомпите, в случай на необходимост!

Лодки
СерияOMEGA
Товароносимост, брой лица2 - местна
Товароносимост [кг]250 кг
Обща дължина [cm]450
Обща ширина [cm]100
Дължина на КОКПИТА [cm]433
Ширина на КОКПИТА [cm]39
Диаметър на балона [cm]29
Брой херметични отделения2
Предпазен клапанне
Килне
Буртикне
Материал5-пластово PVC
Плътност на PVC950 g/m²
Плътност на PVC на дъното950 g/m²
Тип дънотвърдо - въздух под налягане
Брой плоскости на дъното1 бр.
Брой седалки2
Вид на седалкитеподвижни
С включени гребла в к-тада
Вид греблаАлуминий + пластмаса
Ключове на греблата...
Включена помпа в к-та...
Възможност за монтаж на транец...
Включен транец в к-та...
Допустим двигател...
Макс. мощност на двигателя...
Фабрична ролка за котва...
Чисто тегло на лодката [кг]22 кг
Размери на опаковката [cm]100x30x40
Гаранция на материала и шевовете60 месеца
Цвятсветло сив
ПроизодУкрайна
Клас на мореходност СЕC

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 350 лв.
Проверка на пратката преди да платиш!

БЪРЗА Поръчка на GSM 0889747888 или VIBER

  • Преглеждания: 1853
  • Модел: K-450 Standard Air Deck
  • Наличност: ИЗЧЕРПАНО
  • 1,150.00лв.
  • с ДДС: 1,150.00лв.

Бърза поръчка - Въведете Вашите данни и ще се свържем с Вас

Етикети: надуваеми лодки