OMEGA - Вентил за лодка Bravo Italy

OMEGA - Вентил за лодка Bravo Italy

Италиански вентил Bravo, с вътрешна резба и с вграден PUSH бутон, който посредством натискане променя режима на вентила от отворен на затворен.

Правилен начин на употреба:

Вентилът на всяка камера се състои от две части. Вътрешна подвижна част, с две положения и затваряща го капачка (тапа).
Във вътрешността на всеки вентил (на всяка камера) има две положения за фиксация, съответстващи на две различни функции на вентила:
А) ЗАТВОРЕНО – позиция „PUSH UP” (нагоре) - клапанът е в работно състояние и херметичното отделението (отсек) е готово да се пълни с въздух, т.е. да се помпа, без въздуха после да излиза навън.
Б) ОТВОРЕНО – позиция „PUSH DOWN” (надолу) – клапанът е в състояние на изпускане на въздуха, т.е. въздуха може да излиза навън, когато желаете да спадате и изпускате въздуха от лодката.
За да превключите от състояние „А“ до състояние „Б“, трябва просто да натиснете подвижната част във вентила еднократно.
Не забравяйте да затворите клапана (състояние “PUSH UP”), преди да започнете напомпване на лодката. След като приключите с надуването, затегнете капачката на вентила, като я завъртите на 90°, по посока на часовниковата стрелка. Тя от своя страна предпазва венила от замърсявания, които могат да повредят основата му и да предизвикат излишни и нежелани последствия. 
За да спаднете лодката, трябва да отстраните капачката от вентила, да натиснете един път подвижната част, така че тя да застене в положение „PUSH DOWN”. По този начин, въздуха в балона ще започне да излиза и лодката да спада.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 350 лв.
Проверка на пратката преди да платиш!

БЪРЗА Поръчка на GSM 0889747888 или VIBER

  • 25.00лв.
  • с ДДС: 25.00лв.

Бърза поръчка - Въведете Вашите данни и ще се свържем с Вас

Етикети: аксесоари