Доставка

В момента магазина Временно НЕ работи и НЕ може да изпълнява поръчките! Моля да ни извините!

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:


РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН:
- ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН работи и приема поръчки 365/7/24, т.е. 365 дни в годината / 7 дни в седмицата / 24 часа в денонощието!

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИТЕ:
- Получените от Вас поръчки се обработват от нас в същият работен ден (от понеделник до петък), ако поръчката е получена до 13:00 часа, след което се изпращат чрез куриерска фирма или с наш транспорт, ако са за София, до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на обслужващата куриерска фирма.

- Ако поръчката бъде направена в събота, неделя или на официален празник, а също така и след 13:00 часа в работни дни, то тя ще бъде изпратена по куриер или с наш транспорт за София, на следващият работен ден.

- Ако стоките, които сте поръчали не са налични, наш служител ще се свърже с Вас за уточняване детайли по поръчката и дата на доставка или евентуалн с предложение за подмяната им с алтернативни продукти.

ОБСЛУЗВАЩИ КУРИЕРСКИ ФИРМИ:
- В момента имаме договорни взамоотношения със следните Куриерски фирми:
- ЕКОНТ. Офисите и график на обслужване може да видите тук http://www.econt.com/offices/
- СПИДИ. Офисите и график на обслужване може да видите тук https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices
- ЛеоЕкспрес. Офисите и график на обслужване може да видите тук http://www.leoexpres.bg/graph.php

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:

- Цената за доставка е ФИКСИРАНА, МНОГО ЯСНА и ТОЧНА.

- Вие не дължите НИКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СУМИ или КОМИСИОННИ освен цените посочени по-долу.

- При финализиране на поръчката, Ви ще получите e-mail със самата поръчка и сумата в нея е това което дължите и НИЩО ПОВЕЧЕ!

- Цената за доставка се определя единствено от общата стойност на поръчката, а не от теглото на стоките. Обикновено ние поемаме останалата част в цената за доставка, като бонус за нашите клиенти.

- Ако поръчката е НАД 350 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на куриерските фирми ЕКОНТ, СПИДИ или Лео Експрес, а ако в населеното място за доставка няма техен офис, то доставката е до адрес!

- Ако поръчката е ПОД 350 лв. са в сила следните цени за доставка:
•    Доставка до офис на ЕКОНТ: 7.90 лв.
•    Доставка до офис на СПИДИ: 7.90 лв.
•    Доставка до офис на ЛЕО ЕКСПРЕС: 7.90 лв.
•    Доставка до АДРЕС (в страната): 12.90 лв.
 
- Ако изберете опцията до офис на куриерските фирми ЕКОНТ, СПИДИ или ЛеоЕкспрес, моля в полете ”Коментари за поръчката” посочете ИМЕТО и АДРЕСА на ОФИСА в който желаете да получите поръчката.

- При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал!

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
- При получаване на Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас на посочения телефон за връзка, за да потвърди дали поръчаният продукт е наличен, срок на доставка и потвърждение на адреса.

- В случай, че не може да се свържем с Вас по телефона, за уточняване на детайлите, поръчката НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПРАТЕНА и стои на статус НЕПОТВЪРДЕНА! Моля посочвайте в поръчката точна и вярна контактна информация!

- В случай, че поръчката е получена от нас по телефона, то ние не носим отговорност, за погрешно поръчана стока/и или погрешно записана контактна информация!

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА:
- Получените и ПОТВЪРДЕНИТЕ от нас поръчки до 13:00 часа, обикновенно се предават на куриерите в рамките на същия работен ден.


- Доставка на стоки за София: получените и ПОТВЪРДЕНИТЕ от нас поръчки до 13:00 часа, обикновенно се изпращат с наш транспорт и се получават от Клиентите още в същият работен ден. Доставката в този случай може да бъде в рамките от 2 до 6 часа от нейното поръчване.- Доставка на стоки до населени места, в които има офиси на Обслужващият Куриер: получените и ПОТВЪРДЕНИТЕ от нас поръчки до 13:00 часа, обикновенно се изпращат по Куриер още същият работен ден и се получават от Клиентите на следващият ден. Ако поръчката е направена след 13:00 часа, то поръчката се изпраща на следващият работен ден и се получава от клиента на по-следващият ден.- Доставка на стоки до всички по-малки населени места, до всяка точка на България, без офис на Обслужващият Куриер: получените и ПОТВЪРДЕНИТЕ от нас поръчки до 13:00 часа, обикновенно се изпращат по Куриер още същият работен ден и се получават от Клиентите в зависимост от дните на обслужване на населеното място от куриерите.- В случай, че артикулите, които сте поръчали не са налични или има някакво забавяне, Вие ще бъдете информирани своевременно по телефона, e-mail или наш служител ще Ви предложи алтернативен продукт!

Екипът на ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН е на Ваше разположение!
Ако имате въпроси ни потърсете на VIBER 0889747888