Плащане


Уважаеми Клиенти,

1. Искаме да Ви информираме, че начините на плащане, които предлага ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН са:
- в брой, при получаване на стоката
- с наложен платеж, при получаване на стоката от Куриера
- с банков превод, като при този начин, Доставката се извършва след като парите пристигнат по нашата сметка
- с дебитна/кредитна карта, на POS терминал в офис на куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ

2. За момента ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН не предлага плащане с дебитна/кредитна карта на виртуален POS терминал, поради което Вашите Кредитни или Дебитни карти са абсолютно защитени при нас!

3. Ние Ви предлагаме 100% защита на Вашето плащане - Вие плащате стоките след като сте ги получили.

4. Ако стоката се доставя от Куриер, то тя е с опция „ПРЕГЛЕД” преди да платиш!

5. Когато поръчаните стоки са в размер по-голям от 1500 лв, в този случай може да се наложи Авансово плащане с банков превод, като минималният размер на плащане е в размер на 30% от стойността на стоките. Наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточним детайлите!

6. ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН използва технологията SSL сертификат (кодиран пренос на данни), с цел да осигури безопасно предаване на данни между нас и Вас. Secure Socket Layer (SSL) е протокол за криптиране на цялата информация. SSL е най-популярният метод, използван за безопасно предаване и пренос на данни в Интернет. Вие може да се уверите, че връзката е безопасна като проверите дали в момента на попълване на данните, адресът на страницата започва с https:// и има изображение на ”зелен затворен” катинар.

Именно чрез този SSL сертификат, ние Ви гарантираме оптимални нива на сигурност при преглеждане и работа с ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН.Екипът на ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН е на Ваше разположение!
Ако имате въпроси ни потърсете на 0889747888